Un desconegut defeca en plena nit en la piscina municipal de l'Olleria

Les deposicions van aparéixer surant en l'aigua de matí
Leer en español
Piscina municipal de l'Olleria | Ajuntament de l'Olleria

 

La piscina municipal de l'Olleria, a la Vall d'Albaida, ha patit en les últimes hores un acte vandàlic que va obligar a tancar el recinte durant unes hores, justament quan es viuen uns dels dies més calorosos en el que va d'estiu. Un desconegut va entrar al recinte en plena nit i va defecar en l'aigua. La identitat d'esta persona no s'ha donat a conèixer però la piscina va reobrir al públic ahir a la vesprada després d'haver-se procedit al seu tancament i desinfecció.

 

«La piscina municipal d'estiu estarà este matí tancada a causa d'un acte vandàlic que ha ocorregut esta passada nit i que impedeix el bany per normes sanitàries. La policia ja està investigant el cas per localitzar als culpables. Preguem disculpen les molèsties ocasionades. A última hora del matí s'informarà si la piscina s'obrirà esta vesprada», informava el consistori.

A primera hora del matí de dimarts havien aparegut surant en l'aigua les deposicions d'esta persona.

 

Hores més tard, a la vesprada, s'informava que «finalment, i després d'haver realitzat els tractaments que estipula el protocol», la piscina municipal sí que obriria de vesprada en el seu horari habitual.

 

Este acte ha causat una gran indignació entre els usuaris de la piscina i alguns exigixen a les xarxes socials que es posen càmeres i que hi haja mà dura amb qui haja realitzat este acte vandàlic, el qual està sent investigat per la Policia Local.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris