València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut després d'intentar estrangular a la seua parella a València

Dos testimonis van relatar que havien vist a un home agarrar a una dona i espentar-la
Imatge d'arxiu de la policia local de València | Policia Local València

 

La tercera unitat de districte de Patraix de la Policia Local de València ha detingut a un home de 41 anys que, presumptament, va agarrar del coll a la seua parella per a intentar estrangular-la, i la va espentar i va insultar.

    

Segons ha informat la Policia Local, els fets van ocórrer a les 22:00 hores d'aquest dimarts, quan la patrulla va ser requerida per la sala del 092 perquè una persona estava agredint a una dona en el districte de Patraix, segons informa el cos de seguretat en el seu perfil de la xarxa social facebook.                                      

 

La va agafar del coll per a estrangular-la

  

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets es va entrevistar amb dos testimonis, els qui van relatar que havien vist a un home agarrar a una dona i espentar-la, per la qual cosa van haver d'intervindre per a separar-los.              

  

Després, els policies van prendre declaració de la víctima, que va informar que havia discutit amb el seu actual parella i que aquest l'havia agarrada del coll per a intentar estrangular-la, a més d'espentar-la i insultar-la.        

 

La dona traslladada a un centre de salut

  

El presumpte autor dels fets va ser detingut i lloc a disposició judicial, mentre que la dona va ser traslladada a un centre de salut per a rebre atenció mèdica. En el dispositiu varen participar efectius de la tercera unitat del districte de Patraix.