València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut un home que va atracar amb una pistola una administració a Torrent

L'atracador va entrar al comerç a per una bossa de llepolies

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 41 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació comès abans de finalitzar el mes passat, en una administració de loteria de la localitat, després de pel que sembla amenaçar amb una pistola a l'encarregada perquè li donara tota la recaptació de la caixa. Es va apoderar de 250 € en efectiu.

  

Els fets van ocórrer a Torrent sobre les dotze del migdia, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la sala del 091 perquè es dirigiren a una administració de loteria on pel que sembla la depenenta havia sigut víctima d'un atracament.

    

Ràpidament els agents es van dirigir al lloc i van observar que moments abans un home havia accedit a l'interior de l'administració i li havia exigit a la propietària tots els diners de la caixa i davant la negativa d'esta, pel que sembla l'hauria amenaçat amb una pistola, fugint del lloc amb la recaptació.

L'atracador li va col·locar la pistola en el cap a la víctima

  

Els agents van deduir que el sospitós havia aprofitat que no hi havia cap client en el comerç, comprat una bossa de llepolies i posteriorment exigir-li a la propietària la recaptació, amenaçant-la amb pel que sembla una pistola que va traure de la seua part interna dels pantalons i que va col·locar en el cap de la dona. Davant l'amenaça, la propietària li va lliurar els diners de la caixa registradora que ascendia a un total de 250 euros.

  

Finalment, els agents després de dos setmanes de recerca van aconseguir identificar a l'autor dels fets, per posteriorment ser localitzat i detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.