València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut un home a València com a presumpte autor d'una agressió sexual en Cap d'Any

La dona no recorda com va arribar al domicili on hauria sigut víctima d'una suposada agressió sexual.
Aquest dilluns la Policia va tindre constància de la denúncia. | E.P.

 

Un home ha sigut detingut a València com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una dona el passat 31 de desembre, nit de Cap d'any, segons ha informat la Direcció Superior de Policia de la Comunitat Valenciana.

Segons sembla, els fets van ocórrer la nit del 31 de desembre a l'1 de gener, quan l'home, presumptament, va portar a la dona, que havia conegut eixe mateix dia en una discoteca durant una festa de Cap d'Any, al seu domicili. La dona ha afirmat que no recorda com va arribar a aquell domicili, on hauria sigut víctima d'una suposada agressió sexual.

La detenció es va produir aquest dilluns, quan la Policia va tindre constància de la denúncia, tot i que els fets havien ocorregut una setmana abans. El detingut és d'origen libanés.

Agressions sexuals durant les últimes setmanes

En els últims dies s'han conegut diversos casos de presumptes abusos sexuals a diferents municipis de la Comunitat Valenciana. Un dels casos més actuals és el de la coneguda com "Manada d'Alacant", un grup de quatre joves acusat d'una agressió sexual múltiple a una jove de la nit de Cap d'Any a Callosa d'en Sarrià (La Marina Baixa). Els acusats van arribar a gravar en vídeo els fets, i la víctima va intentar defensar-se a mossegades, mentre demanava repetidament que la deixaren, com apuntava l'advocat de la jove.

Altres dos casos, també coneguts recentment, han tingut lloc a Borriana, a La Plana Baixa. El primer d'ells és una presumpta violació patida per una jove de 17 anys en la matinada de Cap d'any. La Guàrdia Civil va detindre a dos homes com a presumptes autors d'una agressió sexual a la menor quan tornava a sa casa.

L'altre cas s'ha conegut uns dies després, i afecta una xica de 19 anys que hauria patit, presumptament, un cas d'abusos sexuals durant un sopar d'empresa. La víctima va ser trobada mig nua, sense roba de cintura cap avall, en un bany del restaurant durant la celebració del sopar, i baix els efectes de l'alcohol. La jove no recordava els fets i va ser trobada per testimonis que van donar la veu d'alarma en descobrir-la en l'excusat.