València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detinguts dos cunyats a València per agredir-se a espentes, arrapades i amb un poal de fregar

Tant la dona com l'home van ser traslladats a un centre mèdic de València per a rebre assistència
Imatge d'arxiu de la Policia Local de València   | Policia Local de València

 

La Policia Local de València ha detingut a dos cunyats, un home de 33 anys i una dona de 39 que viuen junts, per presumptament agredir-se mútuament en un habitatge del barri de Torrefiel a espentes, arrapades i amb un poal de fregar.

  

Els fets es van produir sobre les dotze de la mitjanit d'aquest passat dimarts, quan el 092 va rebre l'avís d'una persona que la seua parella havia sigut agredida per un familiar, informa el cos de seguretat en el seu mur de Facebook.

 

L'home va impedir la telefonada de la dona llançant-li el mòbil

  

La dona va declarar als agents que havia tingut una discussió amb aquest familiar, amb el qual residix en el mateix domicili, i que aquest l'havia agredida espentant-la i tirant-la al sòl.

    

També va informar que va intentar telefonar a la policia amb el seu telèfon però l'home li ho va impedir llançant el mòbil al sòl, per la qual cosa va haver d'anar a un establiment per a cridar a la seua parella i explicar-li el succeït.

 

Traslladats a un centre mèdic abans de ser detinguts

  

Per part seua, l'home va manifestar a la patrulla que la dona del seu germà li havia arrapat i llançat un poal de fregar fins a provocar-li ferides al cap i en el rostre.

  

Tant la dona com l'home van ser traslladats a un centre mèdic de València per a rebre assistència, abans de ser detinguts i derivats a la Inspecció Central de Guàrdia. En l'operació van participar efectius de la cinquena unitat de districte de Patraix de la Policia Local de València.