València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detinguts dos germans de 24 anys per coaccionar a xiquetes d'entre 10 i 12 perquè els enviaren fotos íntimes

Els dos detinguts han passat a la disposició del jutjat

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Torrevieja, comarca de la Vega Baixa, a dos germans de 24 anys com a presumptes autors de tres delictes de corrupció de menors, després d'haver coaccionat i amenaçat a xiquetes d'entre 10 i 12 anys perquè els enviaren fotos íntimes a través de les xarxes socials. La recerca es va iniciar després de la denúncia d'un pare que, després d'observar un comportament estrany en la seua filla, va revisar el mòbil i va descobrir que estava sent amenaçada. Els missatges s'enviaven mitjançant una coneguda xarxa social de fotografies.

 

  

Després de diverses perquisicions, els agents van trobar a altres xiquetes, que havien patit episodis similars a la xarxa social. Els investigadors van localitzar la ubicació exacta, des de la qual s'havien realitzat les connexions a internet i van decidir vigilar el domicili per identificar a totes les persones que podien estar relacionades amb el que estava succeint. Amb l'autorització del jutjat, agents de la Guàrdia Civil van procedir a entrar al domicili, en el qual es trobaven dos joves de 24 anys i la mare d'estos, de 60, sent detinguts i portats a dependències oficials.

 

Els dos detinguts han passat a disposició del Jutjat tres d'esta localitat, que ha decretat ingrés a la presó. L'operació segueix oberta, a l'espera de l'anàlisi dels ordinadors i telèfons confiscats, no descartant-se que hi haguera més menors afectades.