València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detinguts dos homes per violència de gènere en la mateixa nit a València

Una altra parella detinguda esta nit per violència domèstica a València
Imatge d'arxiu de la Policia Local de València | Policia Local de València

 

Agents de la Policia Local de València han detingut a dos homes per presumptes delictes de violència de gènere en poques hores durant la matinada del passat dijous.

   

D'una banda, efectius de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) van detenir dijous passat a un home de 40 anys per un presumpte delicte de violència de gènere a Ciutat Vella, segons han informat les forces de seguretat en un comunicat.

    

Els fets van ocórrer a les 03:00 hores, quan una patrulla que realitzava labors de prevenció a la zona va escoltar a un grup de persones cridar que estaven pegant a una dona. Els agents van acudir al lloc i van veure a un home sacsar i pegar a una dona. Els policies van frenar l'agressió i van detenir a l'individu, que va ser portat a la Inspecció Central de Guàrdia.

 

Un segon detingut per agredia a la seua parella

 

Poc després, a les 05:00 hores, els agents de la tercera unitat del districte de Patraix de la Policia Local van arrestar a un jove de 27 anys per presumptament agredir a la seua parella, una xica de 20 anys. La Sala del 092 va rebre l'alerta que una dona estava sent agredida i els efectius es van desplaçar al lloc.

  

Una vegada van arribar, van trobar a la parella forcejant i van procedir a separar-los. Un testimoni va relatar als agents que havia intentat defensar a la jove i, per això, també havia estat agredit. Posteriorment, els policies es van entrevistar amb la víctima, que va explicar a la patrulla que, després d'una discussió, l'home la va copejar en el rostre i en el cos.

  

Finalment, els agents van detenir al jove i ho van posar a disposició judicial. La xica va haver de rebre assistència en un centre mèdic.

  

Una altra parella detinguda per violència domèstica a València  

  

D'altra banda, agents de la cinquena unitat de districte Trànsits de la Policia Local han detingut durant la matinada d'aquest dilluns a una parella per violència domèstica. Els fets van ocórrer a les 04:00 hores, quan la Sala del 092 va avisar d'una baralla entre un home i una dona, tots dos de 22 anys.

  

Una patrulla es va personar en el lloc dels fets i es va entrevistar amb un testimoni, que va informar que havia escoltat com s'estava produint una baralla entre dos persones. Seguidament, els agents van parlar amb la parella, que va relatar que havien mantingut una discussió i s'havien agredit mútuament.

  

Els policies també van agafar declaració a un familiar d'un d'ells, que es trobava al domicili i que va corroborar el succeït. Finalment, atès que tots dos presentaven diversos colps pel cos, van ser traslladats a un centre mèdic per rebre assistència i posteriorment ser detinguts.