València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una dona ferida en caure quan fugia d'un incendi a València

Els agents van procedir a atendre els habitants del domicili afectat, que eren una parella i el fill de tots dos, i la mare del jove

Una dona ha sigut traslladada a l'hospital Doctor Peset Aleixandre de València després de patir una caiguda mentre fugia d'un habitatge que es va incendiar en el barri valencià de Montolivet, després de l'actuació d'agents de la segona unitat del Districte Russafa de la Policia Local de València.

    

Els fets han ocorregut aquest dilluns al voltant de les 00:00 hores, quan es va produir el foc a l'interior d'un habitatge en Montolivet, per la qual cosa els agents van col·laborar en l'atenció a les víctimes, segons ha informat el cos de seguretat en un comunicat.

    

Els agents van procedir a atendre els habitants del domicili afectat, que eren una parella i el fill de tots dos, i la mare del jove. La mare va ser traslladada a l'hospital després de patir una caiguda mentre fugia de l'habitatge.

 

Sis cotxes incendiats en Museros i Massamagrell

 

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han extingit diversos incendis en sis vehicles de les localitats veïnes de Museros i Massamagrell, a la comarca de l'Horta Nord, un dels quals ha afectat la façana d'un edifici, del qual han hagut de ser desallotjats alguns veïns.           

  

Els focs han tingut lloc durant la vesprada d'aquest dilluns, i el que ha afectat l'edifici, s'ha originat en dos vehicles aparcats junts al carrer Llaurador de Massamagrell, ha informat el consorci en un comunicat.                

 

En les intervencions han participat efectius dels parcs de Sagunt, Moncada, La Pobla i Burjassot.