València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una dona necessita ser excarcerada després de patir un accident de tràfic a Alfafar

Els fets van ocórrer aquest dimecres de nit, en la carretera V-31.
Accident de tràfic a la V-31 a l'altura d'Alfafar. | Consorci Provincial de Bombers de València
 

Aquest dimecres es produïa un accident de tràfic a la carretera V-31, a l'altura d'Alfafar (L'Horta Sud), on es veia implicada una conductora, segons han confirmat fonts del Consorci Provincial de Bombers de València.

El sinistre es va produir en eixir-se'n el vehicle de la carretera i bolcar en la V-31, al voltant de les 22.50 hores. La seua ocupant, una dona, va quedar atrapada en l'interior. Efectius de bombers dels parcs de Torrent, Catarroja i Silla van acudir al lloc dels fets per excarcerar la víctima.

Un altre turisme bolcat a Castelló

També aquest dimarts es produïa un accident de tràfic, en aquest cas a l'avinguda Barcelona Castelló de la Plana (La Plana Alta), en xocar dos vehicles. Com a conseqüència de l'impacte, un dels turismes, després de colpejar a l'altre vehicle implicat i xocar amb la mitjana, va bolcar sobre la calçada, quedant recolzat sobre unes tanques situades sobre aquesta mitjana.

Ràpidament van acudir al lloc dels fets diverses patrulles de la Policia Local, una dotació de Bombers Municipals i una ambulància. Els bombers municipals van excarcerar al conductor del turisme bolcat, el qual no havia patit lesions greus, encara que sí lleus traumatismes a causa de la bolcada del turisme.

La V-31, entre els trams amb més accidents

Un estudi de la Fundació del RACC, publicat a finals de 2018, ubicava un tram de la carretera V-31 entre els deu trams amb més accidents de moto i ciclomotor a Espanya. Aquest tram de la via comprendria la V-31 entre l'enllaç amb la CV-42 i l'enllaç amb la V-30, amb una longitud de 8,3 quilòmetres.