València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una dona pateix cremades en explotar-li una estufa catalítica a Alacant

 

 

Imatge de l'estufa | Consorci Bombers Alacant

 

Una dona ha patit cremades en la cara i el braç en explotar una estufa catalíca en un domicili del barri de Los Angeles de la ciutat d'Alacant, segons la Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant.

L'explosió s'ha produït en una cinquena altura del número 48 del carrer Cerdà per causes que s'investiguen, i hi ha hagut una fuga de gas i una explosió en encendre una estufa catalítica que ha provocat l'ensulsiada del fals sostre i ha resultat ferida una dona amb cremades en la cara i el braç.

Els bombers van rebre l'avís a través del 112 sobre les 13 hores i immediatament es va desplaçar el tren complet amb dotze bombers, i tres patrulles de la Policia Local que van acordonar la zona i van tallar el trànsit.

En una primera intervenció, els cossos de seguretat van assegurar l'habitatge amb mesuraments i ventilant l'immoble i després de comprovar que la zona estava fóra de perill els bombers van sanejar l'ensulsiada del fals sostre.

L'explosió ha tingut lloc quan s'ha encés l'estufa i les tasques per a assegurar l'habitatge es van allargar més d'una hora.

Posteriorment els efectius van realitzar els mesuraments de nou amb els explosímetres detectors de gasos per tot el perímetre que van donar negatiu, i es va poder restablir la normalitat en la zona.