TEMPORAL

📸❄ FOTOS i VÍDEOS: La neu arriba al territori valencià

La dona trans assassinada a Castelló va morir estrangulada i va ser traslladada després als horts

L'autòpsia ha revelat que la víctima, de 49 anys, va morir estrangulada.
Leer en español
Imatge dels horts de tarongers de la zona de l'ermita de Sant Jaume de Fadrell de Castelló | Google Maps

 

El passat divendres era trobat el cos sense vida d'una dona trans en un hort de tarongers de Castelló de la Plana, a la comarca de la Plana Alta. Dos persones, un home de 41 anys i una dona de 46 anys, van ser detinguts i enviats a presó com a presumptes autors de l'assassinat.

 

L'autòpsia ha revelat que la víctima, de 49 anys, va morir estrangulada. L'assassinat es va produir diumenge, i el cos no va ser trobat fins cinc dies després.

 

Segons sembla, el mòbil del crim seria sentimental, a causa del triangle amorós existent entre presumptes assassins i víctima, ja que el detingut va tindre una relació amb la víctima en el passat. Actualment, l'home té una relació amb l'altra acusada.

 

A més, el detingut, que ja es troba en presó, va estar tancat fins fa escassos mesos, quan va eixir després de complir 21 anys de presó per un altre crim.

 

El cos va ser trobat en un hort

El cos de la dona va ser trobat divendres en una zona d'horts de tarongers de Castelló de la Plana, en els voltants de l'ermita de Sant Jaume de Fadrell. La zona es caracteritza per ser utilitzada per a la prostitució, així com encontres sexuals entre parelles. És per tant, un punt de trobada per a relacions sexuals de pagament.

 

Tot i això, la hipòtesi d'un mòbil sexual va ser descartada, ja que segons apunten les investigacions, la víctima va ser asfixiada en altre lloc i posteriorment traslladada a la zona dels horts.

 

Condemna dels fets

De moment els presumptes culpables ja es troben entre reixes, en un cas que ha sigut condemnat des del món LGTBI.

 

L'Observatori Valencià contra la LGTBIfobia, i les principals organitzacions per a la defensa de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals de Castelló, Castelló LGTBI i Col·lectiu LGTBIQ Queer Fest de Castelló, han mostrat la seua condemna i rebuig als fets, que han qualificat com un "transfeminicidi", i han demanat una investigació eficaç de l'assassinat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris