València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una dona i tres policies ferits al caure un ascensor a València

Van haver de ser rescatats després de quedar mig metre per baix de la porta

Tres policies locals de Russafa, de la capital del Túria, i una dona varen resultar ferits quan va caure un ascensor en el moment que atenien una emergència a un pis d'este barri. El succés va ocòrrer el dimarts 30 d'octubre a la vesprada. Un fatal sinistre que va fer que un dels policies locals fora traslladat i deixat en observació a l'Hospital Intermutual de Llevant.

Els agents es varen traslladar fins a una vivenda de l'avinguda Doctor Waksman després de rebre un avís al 092, que una dona que viu a esta trànsitada avinguda es trobaria en perill després d'haver ingerit pastilles. Tot apunta que era un intent de suïcidi, segons informa dels fets Las Provincias.

 

Una veïna els va obrir l'ascensor, que només funcionava amb clau

 

Fins a la zona es varen traslladar els tres policies locals, els quals es varen trobar diferents dificultats en la finca d'este pis de Russafa perquè una porta de ferro que donava accés a l'escala no es podia obrir i per a fer funcionar l'ascensor calia tindre la corresponent clau. Els agents, després de crits i telefonades als timbres sense resposta, trobaren a una dona que els va posar l'ascensor en funcionament davant l'urgència que estos li van manifestar, tal i com informa el mateix mitjà abans citat.

 

Van haver de ser rescatats després de quedar mig metre per baix de la porta

 

Tots quatre, els tres agents i la dona, pujaren a l'ascensor però després de polsar els botons dels segon i del seté pis respectivament al seu destí l'elevador va produir una forta parada i se'n va anar avall fins enfonsar-se en el soterrani. Segons informa també Las Provincias, l'ascensor va quedar mig metre per baix de la porta i havien de ser rescatats. Els feris varen ser atesos per una ambulància i traslladats a un centre mèdic, mentre que la dona va anar pel seu propi peu.

 

El mateix mitjà afirma que una inspecció que es va realitzar després va determinar que al mateix ascensor en un paper escrit a mà ficava: «No pujar més de tres persones».