València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos accidents múltiples a l'A-31 deixen tretze persones ferides

Dos accidents múltiples s'han produït hui dimecres al matí amb un total de 13 persones ferides i diversos vehicles implicats. El primer accident ha ocorregut en Novelda, al Vinalopó Mitjà, a les 8.45 hores d'este matí. Cinc vehicles han col·lisionat en l'A-31 en el kilòmetre 216. Es desconeix encara la causa de l'accident, el qual ha deixat ferides set persones amb cervicàlgia i contusions. Fins al lloc de l'accident el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha mobilitzat tres unitats del Suport Vital Bàsic (SVB) i quatre ambulàncies de Transport No Assistit (TNA), les quals han assistit quatre dones i tres homes que presentaven tots els mateixos dolors: cervicàlgia i contusions. Un home ha demanat l'alta voluntària en el moment, però la resta, més greus han sigut traslladats fins a l'Hospital General Universitari d'Elda.

Més tard, al voltant de les 10.30 hores s'ha alertat a Emergències d'un altre accident múltiple, amb diversos vehicles implicats també en l'A-31, en aquest cas en el terme municipal de Monforte del Cid, també al Vinalopó Mitjà. Fins al lloc s'han desplaçat dos unitats del Suport Vital Bàsic (SVB), els equips sanitaris dels quals han auxiliat sis persones que presentaven contusions i cervicàlgia. Tots els ferits d'aquest accident han sigut evacuats a l'Hospital General Universitari d'Alacant.

Un motorista resulta ferit en col·lisionar contra un cotxe en el barri del Cabanyal en València

 

Un jove motorista ha resultat ferit este passat dimarts en València al xocar contra un cotxe en el barri del Cabanyal, en València. El motorista, de 24 anys ha col·lisionat contra el turisme en l'encreuament dels carrers Juan Mercader i Millars, en el barri del Cabanyal. L'accident s'ha produït passades les 10.00 hores del matí en l'entorn de l'estació València-Cabanyal. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) l'impacte de la col·lisió sols ha afectat el conductor de la moto, mentre que el conductor del turisme ha resultat il·lés. Fins al lloc de l'accident Emergències ha mobilitzat una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) per a assistir al jove per politraumatisme. Una vegada estabilitzat, el ferit ha sigut traslladat a l'Hospital Clínic Universitari de València.