València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos botelles d'acetilé mobilitzen als Tedax a un hotel d'Alacant per paréixer bombes de la guerra

Pel que sembla, podrien haver quedat enterrades quan es va construir l'hotel

Agents de la Policia Nacional han acordonat este dimecres les obres de l'Hotel Sidi San Juan a Alacant després d'alertar de l'aparició d'unes suposades bombes enterrades en la zona. Els tècnics del TEDAX desplaçats han comprovat que es tractava d'unes botelles d'acetilé, utilitzades per a tallar grans superfícies. Segons ha informat fonts de la Policia a Europa Press, els dos artefactes semblaven bombes d'aviació, per la qual cosa han procedit a acordar la zona com establix el protocol de seguretat.

No obstant això, els tècnics en desactivació d'artefactes explosius han confirmat que es tractava en realitat de dos botelles d'acetilé. Les dos botelles eren molt antigues i estaven molt deteriorades i "morfològicament eren molt similars a les bombes d'aviació". Pel que sembla, podrien haver quedat enterrades quan es va construir l'hotel.

Roben la caixa forta de l'habitació d'hotel d'un empresari a València fent-se passar per ell

El passat dijous es produïa un robatori en un hotel de València, en el qual un home va accedir a l'habitació on s'allotjava un empresari fent-se passar per ell. Posteriorment, amb l'ajuda d'altre home, van arrancar i furtar la caixa forta de l'habitació i es van emportar algunes peces de roba. L'empresari, que procedia dels Emirats Àrabs, estava a València participant en Cevisama, el Saló Internacional de la ceràmica, bany i pedra natural. Segons sembla, mentre l'home estava en aquesta cita empresarial, un dels lladres es va dirigir a l'hotel i en recepció es va fer passar per ell, aportant les seues dades. Així, va demanar un duplicat de la targeta que obria l'habitació, ja que havia perdut la seua.

Posteriorment, altre home va acudir a l'hotel i entre els dos van dur a terme el robatori, arrancant per complet la caixa forta de l'habitació. Els lladres van utilitzar guants per a no deixar cap empremta. Dos hores després es va descobrir el robatori i es va donar avís a la Policia Nacional. Els lladres es van emportar un valor de vora 3.000 euros en metàl·lic, en euros i en dírhams, moneda dels Emirats Àrabs, així com algunes peces de roba de marca. Ja ha sigut oberta una investigació per part de la Policia Nacional amb l'objectiu d'identificar i detindre als autors dels fets.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram