València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos detinguts per la violació en grup diuen que van beure i que no recorden res

En les seues declaracions, han afegit que «va aparéixer» una beguda que «no saben qui la va portar»
Imatge del moment de la detenció dels quatre detinguts   | Guàrdia Civil

 

Dos dels quatre detinguts per la suposada violació en grup d'una jove de 19 anys en nit de Cap d'Any a Callosa d'en Sarrià, a la Marina Baixa, han adduït davant el jutge que es trobaven sota els efectes de l'alcohol i les drogues i que no recorden «res» del succeït.

  

L'advocat d'aquests dos arrestats —espanyols d'origen equatorià de 19 i 24 anys—, Joaquín Ródenas, ha relatat a Efe que, en tot cas, els seus dos defensats han mantingut davant la Guàrdia Civil i el jutjat d'Instrucció número 4 de la Vila Joiosa que no van mantindre relacions sexuals amb la víctima.

 

Afirmen que «va aparéixer» una beguda que «no saben qui la va portar»

  

Els dos arrestats han admés haver estat «de festa» durant la nit de Cap d'Any i que, després d'abandonar un bar de copes a Benidorm, van acudir a un habitatge en la mateixa població al costat de més persones i a la víctima per a continuar consumint.

 

En les seues declaracions, han afegit que «va aparéixer» una beguda que «no saben qui la va portar» i que a partir d'ací no recorden res, per exemple com es van traslladar a l'habitatge de Callosa d'en Sarrià on va ocórrer la presumpta violació.

 

Rebutgen que s'utilitzara la substància burundanga

  

«No recorden res, ni tan sols com van arribar a Callosa d'en Sarrià», ha insistit l'advocat abans de recalcar que els seus defensats «neguen que hi haguera relacions sexuals» amb la jove de 19 anys.

    

El lletrat ha rebutjat, a més, que es poguera haver utilitzat la substància burundanga i ha sostingut que la víctima ha admés en la seua declaració judicial que va consumir cànnabis i cocaïna, a més d'alcohol.

  

Dels seus defensats, també ha subratllat que desconeix que hagen pogut haver participat en altres agressions sexuals prèvies de grup i ha assegurat que es tracta de «dos xics sense antecedents ni problemes sinó que són gent treballadora i normal».

  

Ródenas ha manifestat que les famílies de les seues dos patrocinats es troben en una «situació horrible» i viuen aquests dies amb «sorpresa» pel que escolten i «pesar».