València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos ferits en un accident laboral a Sant Joan de Moró

L'accident s'ha produït en un edifici en obres al carrer Músic Sánchis de Sant Joan de Moró.
Dos unitats de Suport Vital Bàsic han acudit al lloc dels fets. | Europa Press

 

Al voltant de les 9.15 hores d'aquest dimecres s'ha produït un accident laboral en un edifici en obres al carrer Músic Sánchis de Sant Joan de Moró, a La Plana Alta, segons ha informat el CICU.

Segons sembla, una grua hauria colpejat a dos treballadors. Fins al lloc dels fets han acudit dues unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) i un metge d'Atenció Primària que ha assistit als ferits. Un d'ells, de 42 anys, s'ha fracturat un turmell, mentre que l'altre, de 53 anys, ha patit un traumatisme cranial i una ferida al cap. Els dos han sigut traslladats en ambulàncies a l'Hospital General Universitari de Castelló.

També ahir es produïa un accident a la Plana Alta, en aquest cas a la capital, a Castelló. Dos persones van resultar ferides en un accident de trànsit a l'avinguda Barcelona, en el qual un turisme va bolcar després de xocar amb un altre vehicle, segons informava la Policia Local en un comunicat. L'accident es va registrar al voltant de les 17.00 hores, en el tram de l'avinguda Barcelona ubicat entre la Plaça Donoso Corts i el bulevard del Riu Sec. Com a conseqüència de l'impacte, un dels turismes, després de colpejar a l'altre vehicle implicat i xocar amb la mitjana, va bolcar sobre la calçada, quedant recolzat sobre unes tanques situades sobre aquesta mitjana.

Diversos conductors que circulaven per l'avinguda Barcelona en el moment del sinistre van avisar al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 de l'accident. Ràpidament van acudir al lloc dels fets diverses patrulles de la Policia Local, una dotació de Bombers Municipals i una ambulància, ja que el vehicle havia bolcat sobre el sostre i es desconeixia l'estat de salut del conductor. L'avinguda Barcelona sentit nord va quedar tallada al trànsit en el tram afectat pel sinistre per part de la Policia Local de Castelló. Mentrestant, els bombers municipals van excarcerar al conductor del turisme bolcat, el qual no havia patit lesions greus, encara que sí lleus traumatismes a causa de la bolcada del turisme.

Les causes de l'accident continuen investigant-se per part de l'equip d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló, ja que el sinistre va ser una col·lisió frontal en un tram recte.