València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos ferits en una col·lisió entre dos vehicles a Castelló

Els bombers van haver d'excarcerar un dels conductors, ja que el seu vehicle havia bolcat.
Imatge del vehicle bolcat a l'avinguda Barcelona de Castelló. | Policia Local de Castelló

 

Dos persones van resultar ferides aquest dimarts en un accident de trànsit a l'avinguda Barcelona de Castelló (La Plana Alta), en el qual un turisme va bolcar després de xocar amb un altre vehicle, segons informava la Policia Local en un comunicat. L'accident es va registrar al voltant de les 17.00 hores, en el tram de l'avinguda Barcelona ubicat entre la Plaça Donoso Corts i el bulevard del Riu Sec.

Com a conseqüència de l'impacte, un dels turismes, després de colpejar a l'altre vehicle implicat i xocar amb la mitjana, va bolcar sobre la calçada, quedant recolzat sobre unes tanques situades sobre aquesta mitjana.

Diversos conductors que circulaven per l'avinguda Barcelona en el moment del sinistre van avisar al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 de l'accident. Ràpidament van acudir al lloc dels fets diverses patrulles de la Policia Local, una dotació de Bombers Municipals i una ambulància, ja que el vehicle havia bolcat sobre el sostre i es desconeixia l'estat de salut del conductor.

L'avinguda Barcelona sentit nord va quedar tallada al trànsit en el tram afectat pel sinistre per part de la Policia Local de Castelló. Mentrestant, els bombers municipals van excarcerar al conductor del turisme bolcat, el qual no havia patit lesions greus, encara que sí lleus traumatismes a causa de la bolcada del turisme.

Les causes de l'accident continuen investigant-se per part de l'equip d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló, ja que el sinistre va ser una col·lisió frontal en un tram recte.