València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una empresa valenciana desenvolupa la crema de cànnabis amb la major concentració en cannabidiol d'Espanya

L’empresa disposa d'un acord d'exclusivitat amb el conreador de cànnabis més important d'Europa

L'empresa valenciana Hemps Pharma ha llançat al mercat la crema de cànnabis amb «la major concentració en cannabidol d'Espanya i part d'Europa», la primera que triplica la concentració de CBD respecte a unes altres, resultat de dos anys d’investigació.

  

La formulació està recomanada per a massatges descontracturants i relaxants, ja que pretén ajudar a mantenir la funció i la flexibilitat, alleujar molèsties i l'aparença d'una pell sana i tonificada, detalla la firma en un comunicat.

    

El CBD és el cannabinoide obtingut de la planta del cànem amb «majors propietats terapèutiques conegudes fins al moment», de les quals les més destacades són els seus efectes antiinflamatoris i analgèsics. Per a l'elaboració de la crema, la companyia conrea, extreu i aïlla directament el cannabidiol del cànnabis, amb l'objectiu d'aconseguir la seua major puresa i efectivitat.

 

Després de dos anys d’investigació  

Després de dos anys d’investigació amb la col·laboració d'instituts i centres de recerca, Hemps Pharma ha aconseguit aïllar el CBD i extraure aquest principi actiu del cànem per introduir-ho en la formulació d'una nova crema amb una concentració de 400 i 800 mil·ligrams de cannabidiol.

  

Es tracta de «un producte tòpic de gran efectivitat». «El secret és l'alta concentració en CBD, que triplica a productes similars que actualment existixen al mercat», ha destacat la directora executiva, Blanca Otegui.

  

En concret, és la primera crema de 50 mil·lilitres que concentra 400 mil·ligrams de CBD, amb el que supera en més del 50% la concentració en productes disponibles al mercat. La firma també posa a la venda la primera amb una concentració de 800 mil·ligrams d'aquest cannabinoide.

Menys del 0,2% del component psicoactiu

  

'CBD Balm', amb menys del 0,2% del component psicoactiu de tetrahidrocannabinol (THC), acompanya l'elevada concentració de CBD amb altres principis actius com àrnica, calèndula i harpagofit, que potencien la funcionalitat del cannabidiol.

 

Hemps Pharma col·labora des de fa uns anys amb instituts i universitats nacionals i internacionals en la investigació sobre el potencial del cànnabis i els seus diferents cannabinoides i aplicacions.

   

Els treballadors s'han centrat en el tipus de planta i les seues característiques fitoquímiques, per poder extraure els cannabinoides amb «la màxima puresa i rigurositat». «El cànnabis és una planta que té moltíssimes propietats, moltes d'elles encara desconegudes» ha ressaltat la CEO de la companyia.

Un conveni amb el conreador de cànnabis més important d’Europa  

Paral·lelament, l'empresa disposa d'un acord d'exclusivitat amb el conreador de cànnabis més important d'Europa. Inicialment, els seus productes es comercialitzen a través de la seua plataforma online, mentre ha iniciat la seua distribució i venda en farmàcies a Espanya.

    

L'empresa valenciana va nàixer en 2016 amb un projecte emprenedor i innovador en el sector. Amb seu a València, ultima un pla estratègic a nivell nacional i internacional per posicionar-se com a empresa de productes amb ingredients naturals a un preu assequible.