Estos són els set millors productes alimentaris de Mercadona

La marca Hacendado s'ha fet molt popular en tot el país per oferir productes de qualitat i a baix preu
Una de les botigues Mercadona
Una de les botigues Mercadona | Cedida

 

La valenciana Mercadona és la cadena de supermercats més estesa a Espanya amb 1.574 establiments repartits al llarg del país fins al moment. Està present en totes les províncies espanyoles excepte a Ceuta i Melilla, i té una quota de mercat en distribució alimentària del 14,7%. A continuació us proposem un llistat amb els set millors productes alimentaris de la marca Hisendat, la marca per a productes alimentaris de Mercadona.


1. Pernil de femella Incarlopsa

El pernil de femella Incarlopsa té una curació de més d'un any, no és agressiu al paladar i ve trossejat en fines rodanxes que li donen una textura agradable. No és especialment car i el distingireu pel seu envàs negre.

 

Imatge del pernil de femella | cedida


2. El Salmorejo

El Salmorejo a l'estil cordovés té un sabor, una textura i una espessor prou acceptable tenint en compte que es tracta d'un producte envasat. També compta amb un preu molt raonable.

 

Imatge del Salmorejo de Mercadona | cedida

 

3. Humus

L'humus és una de les salses i cremes més venudes dels supermercats de Mercadona, un producte perfecte com piscolabis si ho acompanyem de pa.

Imatge del Hummus de la marca Simply de Mercadona. | cedida

 

4. Les clares d'ou pasteuritzades

Si bé les clares d'ou han sigut un producte utilitzat únicament en el sector de l'hostaleria, avui dia s'ha convertit en una de les principals fonts de proteïnes dels esportistes i el format d'Hisendat és un dels més demandats. Gràcies a la regla mesuradora que l'envàs té incorporada, permet calcular a la perfecció la quantitat a prendre, per la qual cosa s'ha convertit en un dels millors aliats per a la cuina.

 

Claras de huevo marca Hacendado
Les clares d'ou  | Mercadona

 

 

5. Les galetes

Si les calories dels pastissos t'impedixen disfrutar d'elles, les galetes són una altra molt bona alternativa de la marca. Les galetes La Tradicional són les millors segons els seus consumidors, encara que les de Siro també han convençut a molts dels seus clients.

 

Imatge de les galetes La Tradicional de Mercadona | cedida

 

6. Les pizzes

Casa Terradellas és qui fabrica les pizzes de Mercadona i el resultat no podria ser millor. Les seues pizzes compten amb l'aprovació majoritària del públic i a un preu prou més assequible que la competència.

Pizzas Hacendado
Pizzes Hacendado | Mercadona

 

7. Els gelats

Els gelats d'Hacendado s'han convertit en els protagonistes d'este estiu, un dels productes més consumits en l'època estival. Es tracta, d'altra banda, d'un dels aliments més variats que oferix Mercadona, ja que estan disponibles en diversos formats i una gran quantitat de sabors. A més, la línia de gelats sense gluten de la cadena de Juan Roig és una de les preferides pels consumidors, ja que no hi ha quasi diferència de sabor.

Helados de Hacendado
Gelats d'Hacendado | Mercadona

 

 Comentaris