Evacuen un edifici en Alacant a causa d'un incendi que ha deixat a 2 persones ferides

Han acabat ferides 2 persones | Ajuntament d'Alacant

Els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS), han extingit un virulent incendi amb molta càrrega tèrmica registrat en un sext pis d'una casa situada en el carrer del Músic José Alcaraz Pérez, a on han acabat dos persones ferides per inhalació de fum.

Segons fonts policials, abans de l'arribada dels bombers a l'incendi, la Policia Local ha ajudat a baixar a les dos persones que es trobaven dins de la casa a on s'havia originat el foc, i s'ha evacuat tot l'edifici.

El SPEIS ha rebut l'avís cap a les 09.30 hores, i immediatament s'han mobilitzat fins al lloc dels fets quatre dotacions, amb un operatiu de quinze efectius de bombers, juntament amb quatre patrulles de la Policia Local que han tallat els accessos, i han evacuat les cases a partir del sext pis.

El foc s'ha propagat per tota la casa

Els bombers han comprovat que el foc estava estés i eixien les flames per la finestra, i s'han dividit en diferents equips per a conseguir fer l'atac del foc per l'interior i l'exterior amb el vehicle escala, ja que es propagava per la façana. Un dels equips ha entrat dins de la casa afectada per l'incendi per a iniciar l'extinció amb celeritat.

Els bombers del SPEIS, han atacat el virulent incendi que estava en plena evolució per dins de la casa amb diferents línies d'aigua, i per la façana extingint i refrescant. El focus del foc estava localitzat en una de les habitacions de la vivenda que tenia una llibreria amb molta càrrega tèrmica, i s'ha propagat ràpidament.

Segons els bombers, la intervenció ha durat més d'una hora, i la casa ha quedat totalment afectada. Els efectius sanitaris han atés els dos habitants de la vivenda que han acabat ferits per inhalació de fum.

La casa ha quedat precintada i amb posterioritat s'han fet les faenes de ventilació amb els grups de pressió positiva, i el sanejament dels elements que presentaven risc dins de la vivenda, i en la façana de l'edifici s'han sanejat els cristalls.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en bolcar amb un tractor en Albuixech" "TERRIBLE ACCIDENT! 6 persones ferides en xocar 2 cotxes en Carcaixent"