València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Ferides una mare i la seua filla en xocar un biplaça i un turisme a Pedreguer

Imatge de l'accident | Consorci Bombers Alacant

 

Una mare i la seua filla han resultat ferides aquest dijous a la vesprada en un xoc frontal entre un turisme i un biplaça en la CV-724, a un quilòmetre del nucli urbà de Pedreguer, , segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.

Pel que sembla, les dosferides es trobaven en el biplaça. La mare, que anava de copilot, ha resultat ferida i ha sigut atesa per una unitat de suport bàsic, mentre que la seua filla, que conduïa, s'ha vist atrapada en el vehicle.  La conductora, després de ser excarcerada pels bombers, ha hagut de ser atesa per una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU).

A conseqüència de l'accident, el trànsit ha romàs tallat durant tota la intervenció fins a les 15.45 hores. Per part seua, en el turisme sinistrat anava un home que ha resultat il·lés. En el dispositiu han participat huit efectius del parc de bombers del Consorci a Dénia (Alacant) amb quatre vehicles, dos d'ells de prefectura, un altre primera eixida i un furgó d'útils.

Dos joves ferits al bolcar el seu cotxe en un accident a la CV-732 entre Pedreguer i Gata

Un cotxe es va accidentar el passat 24 de desembre deixant dos ferits en la carretera, dos germans de 20 i 25 anys. El cotxe va lliscar i ha bolcat en l'asfalt de manera aparatosa, degut a la velocitat i la pèrdua del control del vehicle. El sinistre va ocorrer en la carretera CV-732 entre Pedreguer i Gata de Gorgos, a la Marina Alta. Segons sembla, el cotxe es va accidentar tot sol en un tram d'ombra que es trobava molt esvarós per la humitat de tota la matinada. El vehicle, conduït per un dels germans, va derrapar, i a continuació se'n va eixir de la calçada i va impactar contra el talús de muntanya que està junt al voral i donat l'impacte el vehicle va bolcar i va quedar totalment a l'inrevés.