València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un gos és rescatat de l'interior d'una canonada d'obra a Castelló

Estava a una profunditat de tres metres i no podia eixir sense ajuda
Un gos és rescatat de l'interior d'una canonada d'obra a Castelló | Companyia de bombers de Castelló

   

Els Bombers Municipals i la Policia Local de Castelló van participar durant el matí d'ahir en el rescat d'un gos que havia caigut a l'interior d'una canonada de grans dimensions situada en els voltants de l'Avinguda Vall D´Uixó d'esta ciutat de la Plana Alta. Els fets es van produir sobre les 11:30 hores quan un veí que es trobava passejant per la zona va escoltar lladrucs i udols que provenien d'una zona d'obres situada prop del llit del riu Sec al seu pas per l'Avinguda Vall D´Uixó. 

  

A una profunditat de tres metres

 

En apuntar-se a un dels tubs va observar que hi havia un animal mal ferit que havia caigut a l'interior del conducte a una profunditat de tres metres i que no podia eixir sense ajuda. Immediatament, aquesta persona va cridar al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències CIMSE 092 per alertar de la situació del gos i ràpidament es van personar en el lloc dels fets una patrulla de la Policia Local de Castelló adscrita a la secció de Proximitat i una reguarda dels Bombers Municipals.   

 

Un gos és rescatat de l'interior d'una canonada d'obra a Castelló | Companyia de bombers de Castelló

 

El gos es trobava molt nerviós

  

Aquests últims van haver de descendir uns tres metres pel conducte fins a aconseguir al gos el qual s'entrava exhaust i molt estressat per la situació. Els bombers van haver d'agafar a l'animal amb molta cura ja que semblava trobar-se ferit per la caiguda i a més es trobava molt nerviós. Finalment, els serveis de salvament van aconseguir traure al gos de la canonada i els serveis policials van sol·licitar la presència de l'empresa municipal de recollida d'animals perquè aquesta es fes càrrec de l'animal fins a esbrinar si el gos té propietari o si havia estat abandonat en aquest lloc.