València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Guàrdia Civil confisca 1170 plantes de marihuana en diversos punts de València

S'ha detingut a diverses persones
Foto cedida | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha desmantellat dues plantacions de cultiu de marihuana Indoor amb 810 i 360 plantes de marihuana a Tavernes de la Valldigna, i a Carcaixent. 

 

 

  

En la primera operació, denominada “SWEDEN” i realitzada per la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna, es va procedir a la detenció de dos homes de Sèrbia i de Montenegro de 30 i 37 anys d'edat, per la seua implicació en un delicte contra la salut pública de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric en La Drova Barx.

 

 

 

  

En el domicili es va descobrir un cultiu de marihuana de 810 plantes en diferents estats de creixement, a més d'elements tècnics per a afavorir el desenvolupament i creixement del cultiu.

 

 

 

  

Les plantes de marihuana estaven distribuïdes en dues habitacions dins del garatge de l'habitatge. Així mateix es localitzà l'enganxe elèctric per a la defraudació del fluid, situat en l'exterior de la parcel·la, ocult en la paret, per a derivar l'electricitat sense passar pel comptador.

 

Altra operació més

 

D'altra banda la Guàrdia Civil de Carcaixent va iniciar l'operació “SAMPERKILLO” en la població de Rafelguaraf desmantellant en un habitatge una plantació de marihuana amb la confiscació de 360 plantes en diferents grandàries de creixement, detenint a un home i una dona de nacionalitat espanyola d'edats compreses entre els 34 i 48 anys d'edat per un presumpte delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric.

 

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 2 de Gandia i nº 1 d'Alzira.