València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Guàrdia Civil deté a un home per la seua implicació en l'incendi de 16 vehicles a Museros i Massamagrell

Aquesta persona per a passar desapercebuda es movia pels municipis amb bicicleta i utilitzava casc per a evitar ser reconegut
La Guàrdia Civil deté a un home per la seua implicació en l'incendi de 16 vehicles a Museros i Massamagrell | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil de Massamagrell ha detingut a un home com a presumpte autor de 16 incendis en vehicles ocorreguts aquest mes de gener en els municipis de Museros i Massamagrell, a la comarca de l'Horta Nord.

  

La Guàrdia Civil de Massamagrell amb aquest operatiu ha aconseguit esclarir aquests successos que havien generat gran alarma social i obligat a desallotjar a diverses persones dels seus domicili a causa del foc ocasionat en els vehicles.                               

 

El detingut tenia una ordre de cerca i detenció per altres fets

  

En el dia d'ahir, 8 de gener els agents de la Guàrdia Civil van detindre a aquest home de 42 anys i nacionalitat espanyola per la seua suposada implicació en els delictes d'incendi, danys en vehicles i danys en immobles.

 

En el moment de la detenció aquesta persona tenia en el seu poder diferents efectes els quals són indiciaris de la seua presumpta participació en els fets. El detingut que es movia amb bicicleta i utilitzava casc també pesava una ordre de cerca, detenció i entrada a la presó per altres fets.

 

Incediava els vehicles des de dins, trencant els cristalls

  

Els incendis eren originats trencant el cristall dels vehicles i iniciant el foc en el seu interior o bé calant foc directament a les rodes. Fins al moment s'han pogut esclarir 18 delictes.  

  

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat número 1 de Massamagrell.