València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Guàrdia Civil deté a tres homes i intervé 1.000 parells de calçat a Manises

Detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial
La Guàrdia Civil deté a tres homes implicats en un delicte contra la propietat industrial i intervé 1.000 parells de calçat a Manises | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació “Tres bandes”, desenvolupada a València, ha detingut a tres homes per la seua presumpta implicació en un delicte contra la propietat industrial i s'han confiscat 1.000 parells de sabatilles, a més dels materials necessaris per a realitzar la falsificació de les peces.                                         

  

L'operació es va iniciar al febrer de l'any 2018, quan l'Equip de Policia Judicial la Guàrdia Civil Alfafar, a la comarca de l'Horta Sud, va tindre coneixement de la possibilitat que existira un domicili dedicat a la falsificació de peces de marques conegudes, per la qual cosa es va establir un dispositiu amb l'objectiu d'esbrinar, localitzar i detindre a l'autor o autors d'aquests fets.                                     

3 home d'entre els 18 i 54 anys d'edat

  

Fruit d'aquest dispositiu, els agents van poder comprovar l'existència de tres persones que es dedicaven a falsificar peces de roba de diferents marques a Manises, a l'Horta Sud.

    

Per tal motiu, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de 3 homes d'edats compreses entre els 18 i 54 anys d'edat i de nacionalitat senegalesa, com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial.

 

Màquines de cosir, planxa i milers de logotips entre el material confiscat

  

En el registre practicat s'han confiscat 1.000 peces falsificades així com tres maquines de cosir elèctriques, planxa, a més de milers de logotips per a la seua estampació o cosit en les peces.

    

Els detinguts han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Quart de Poblet.