Un home, condemnat a dos anys de presó per amenaçar a polítics valencians per les xarxes socials

«Mereixen un tir en el front», va arribar a publicar

Un home de 51 anys ha sigut condemnat a València a dos anys de presó per amenaçar de mort en les xarxes socials a diversos polítics valencians, entre els quals es trobava l'alcalde de la capital valenciana, Joan Ribó, i altres polítics, tant de dretes com d'esquerres.

Segons informa EFE, des del perfil públic d'una organització de dreta valenciana, este home va amenaçar a l'alcalde de València Joan Ribó, així com a Ignacio Blanco (EUPV), Fabiola Meco, Antonio Montiel, Ángela Ballester (Podemos), Enrique Aguar i Maria del Carmen Peris (Ciudadanos) en l'any 2016.

L'home, un veí de València sense antecedents penals, es lliurarà de la presó si no torna a reincidir en els pròxims tres anys, però ja hagut de fer front a dos indemnitzacions de 4.000 euros cadascuna als dos polítics de Ciudadanos, que van ser els qui denunciaren els fets.

Mereixien «un tir entre cella i cella»

El condemnat, a qui se li atribueix un delicte d'incitació a l'odi per amenaçar de mort en xarxes socials, va escriure comentaris com que els polítics anomenats «mereixien un tir en el front» o «entre cella i cella», i que «per amor» a la seua «terra, ho faria debades», entre d'altres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Un príncep visita València" "MOLT URGENT: Desapareix un xiquet valencià"