València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un home s'enfronta a 22 anys de presó per abusar de dos xiquetes de 9 anys a Castelló

Els fets van ocórrer en 2016

Un home de l'Alcora s'enfronta a 22 anys de presó després d'asseure's ahir dimarts en el banquet dels acusats de la Secció Primera de l'Audiència Provincial per dos delictes d'abusos sexuals continuats a menors. La fiscal sosté que el processat va aprofitar la relació d'amistat que mantenia amb la mare de les xiquetes, de nou i deu anys per a apropar-se a elles i realitzar-los tocaments tant en la casa d'Almassora on vivia la família com en el despatx professional de l'acusat en 2016. Ahir es va celebrar la vista en absència de les dos víctimes i de la mare, que segons sembla, es troben en el seu país d'origen, Romania, i no han pogut ser localitzades.

Malgrat això, com ha avançat 'El Periódico Mediterráneo' en el judici es va llegir el testimoni de les menors. Segons l'escrit l'home li demanava a una d'eles que es tombara en el llit i es posava damunt, Li deia que no contara res. «En la seua oficina em llevava la roba i em tocava. Va passar almenys deu vegades», va declarar la germana menuda. Durant l'interrogatori, en canvi, ho va negar tot. Va dir que el relat era «rotundament fals» i va explicar que les dos menors venien d'una família en risc d'exclusió i que ell va intervindre en una de les cases on visqueren i posteriorment va haver de «desnonar-les» per impagament. En el seu testimoni seguia dient que a partir d'eixe moment va conéixer diversos membres de la família i que en alguna ocasió els havia donat diners «perquè a ell li agradava a ajudar pel seu caràcter». Va continuar contant que un dia van passar a comprar dolços perquè van insistir i van passar pel seu despatx un moment per a arreplegar el correu, però que no va passar res. «Les xiquetes diuen això en boca de sa mare, estic segur» va afirmar l'acusat al tribunal. 

Per altra banda, un dels arguments que va presentar va ser que ell patia una malaltia anomenada neuràlgia del trigemin per la qual, segons els perits contractats per ell, «perd el desig sexual i potència». Un argument que va corroborar la seua esposa. La treballadora social que va interposar la denúncia davant la Policia Nacional, després de rebre l'alerta de la mare, va declarar com a testimoni, assegurant que creia el testimoni de la mare de les xiquetes perquè mai l'havia vist així. Ara el judici va quedar ahir vist per a sentència.