València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un home sofrix cremades en el 50% del seu cos en l'incendi d'un habitatge a Buñol

Una vegada estabilitzat ha estat traslladat a la Unitat de Cremats de l'Hospital  La Fe de València
Un home sofrix cremades en el 50% del seu cos en l'incendi d'un habitatge a Buñol | Europa Press

 

Un home ha sofert cremades en el 50% del seu cos en un incendi registrat esta matinada en una vivenda de la localitat de Buñol, a la comarca de la Foia de Buñol, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana.            

El foc s'ha iniciat sobre les 3:00 hores de la matinada de hui divendres, quan ha entrat l'avís al CICU, del que s'alertava d'un inenci en un habitatge del carrer Ruiz Pons de Buñol. Se seguixen investigant les causes de l'incendi.             

  

El CICU ha mobilitzat fins a la zona de l'incendi una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) amb metge d'Atenció Primària i una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).      

  

Els serveis mèdics han assistit a un home de 45 anys per cremades en el 50% de la superfície corporal. Una vegada estabilitzat ha estat traslladat a la Unitat de Cremats de l'Hospital  La Fe de València.  

 

Un incendi originat en un matalàs a Gandia

 

El passat dilluns, al voltant de les 2:00 hores de la matinada, s'ha alertat al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències d'un incendi en un habitatge del carrer Berenguer d'Eneza de la platja d'Oliva. Segons ha confirmat el Consorci Provincial de Bombers, l'incendi ha sigut originat en un matalàs, i afortunadament, no ha tingut grans conseqüències en la vivenda, i ha pogut apagar-se en pocs minuts. Malgrat això el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha hagut de mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) perquè l'equip sanitari atenguera una dona de 61 anys per inhalació de fum i cremades en els dits. Posteriorment va ser traslladada a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, i els bombers finalitzaren el seu servei a les 2:19 hores.