València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La investigació aporta novetats sobre el tràgic succés del col·legi El Pilar de València

El centre ha transmés el seu suport a la família i ha lamentat el dolorós succés.
El col·legi de la xica morta a València demana respecte a la seua intimitat i col·labora per a esclarir els fets | Cedida

 

Ahir de matí el col·legi El Pilar de València vivia una tragèdia en precipitar-se una jove de 17 anys des del quart pis del centre, al buit de les escales. De moment, segons les investigacions realitzades, es tractaria d'un suïcidi, per causes desconegudes fins ara.

Els fets van ocórrer a migdia, quan la jove va demanar al professor d'Educació Física permís per absentar-se de classe i anar al bany, ja que es trobava marejada. Posteriorment, es van produir els fets. Un fort soroll de l'impacte es va escoltar al centre i el professorat, en trobar-se amb la situació, va desallotjar la resta d'alumnes per altres portes. Les classes de tot el centre van quedar suspeses.

Diverses patrulles policials, així com una ambulància, es van desplaçar fins al centre concertat. Els sanitaris no van poder fer res per salvar-la. Agents del Grup d'Homicidis de la Policia Nacional van començar les seues investigacions, concloent que ningú va presenciar els fets ni va poder frenar la xica.

També va acudir al lloc dels fets psicòlegs de la Conselleria d'Educació i Sanitat, així com dels Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) psicosocial de Creu Roja. Aquests últims finalment no van intervindre.

De moment estan en l'aire els motius del tràgic succés. En relació amb açò, des del diari El Español es planteja el fet que persones properes a la jove, consultades pel mitjà, asseguren que era una persona introvertida i amb pocs amics. Pel que fa al centre, ha descartat que siga un cas de bullying, tot i que El Español matisa que diversos alumnes de El Pilar consideren que sí que existia assetjament.

El Pilar transmet el seu suport i demana intimitat i respecte

«Tant la direcció del centre com la titularitat i tota la comunitat educativa lamenten profundament aquest dolorós succés que ha suscitat en tots els membres del col·legi una enorme tristesa i commoció», ha manifestat el centre en un comunicat.

«Sentim moltíssim el dolor de la seua família i si hi ha alguna cosa que puguem fer per ells saben que poden comptar en tot moment amb la nostra solidaritat, suport i respecte a la seua intimitat i la de l'alumna», ha afegit la direcció, per a «pregar a Déu que els concedisca la fortalesa necessària per a afrontar aquesta irreparable pèrdua».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!