Jessica, la dona d'Elda que va ser tirotejada per la seua exparella a pesar que ell tenia una ordre d'allunyament

La jove, de 28 anys va ser tirotejada per Imanol, la seua exparella quan anava a arreplegar al seu fill a l'escola
Imanol amb Jessica, la filla d'ell, de deu anys; el fill dels dos, de quatre; i un altre company de l'escola
Imanol amb Jessica, la filla d'ell, de deu anys; el fill dels dos, de quatre; i un altre company de l'escola | Facebook

 

Jessica Bravo Cutillas era el nom de la jove tirotejada ahir a la vesprada per la seua exparella Imanol Castillo Sánchez, quan anava a arreplegar al seu fill de l'escola a Elda. La jove tenia a penes 28 anys i ahir per la nit es trobava en estat crític però hui està connectada a una màquina qua la manté amb vida, després dels cinc tirs que li va disparar Imanol, la seua exparella. Imanol, de 31 anys, la seua exparella sentimental va anar a l'escola i va disparar Jessica amb una pistola davant del seu fill i de tots els pares i xiquets de l'escola Infantil i Primària Sant Negre situada en l'avinguda Conde. L'home, després de crivellar-la, va tornar al seu cotxe i es va suïcidar amb la mateixa pistola.


La història

Jessica havia trencat feia poc amb Imanol, amb el qual havia tingut un fill, de quatre anys. Jessica era una mare jove, que havia estudiat a la Universitat d'Alacant. Ara havia refet la seua vida i vivia en Monforte del Cid, on vivia fins a que va conéixer a Imanol. Els dos van conviure junts durant sis anys, i van tindre al seu fill de quatre, que era tot per a ella. Ell per la seua banda tenia una xiqueta de deu anys, que segons les xarxes socials dels dos, convivia amb ells i tenia molt bona relació amb Jessica i el seu germanet. En juny, segons sembla encara estaven junts, però Jessica prèviament havia sofrit diversos episodis de mals tractes per part d'ell, de manera que va tallar la relació. La Policia va imposar a Imanol una ordre d'allunyament segons la qual no podia acostar-se a ella a menys de 300 metres i tampoc podia posar-se en contacte amb ella de ninguna manera.

 

Jessica i Imanol quan encara estaven junts
Jessica i Imanol quan encara estaven junts | Facebook


Per a seguir la seua vida lluny del seu maltractador, Jessica va decidir tornar a viure en Monforte del Cid, una localitat de l'interior d'Alacant. A Elda anava el seu fill a l'escola, i per altra banda, segons fonts policials, ella treballava de cambrera en un bar d'Hondón de los Frailes, un xicotet poble pròxim a Aspe, al Baix Vinalopó. Entre estes tres localitats vivia Jessica amb el seu fill, i no tenia contacte amb el seu maltractador. Si més no, ell va violar l'ordre d'allunyament al voler-se posar en contacte amb ella a principis de novembre. Imanol la va cridar diverses vegades per telèfon, i després de la conversa, Jessica va avisar a la Policia de nou. Les autoritats es van presentar en casa d'Imanol este dimarts al matí i se'l van endur detingut per violar l'ordre d'allunyament.


 En quant a Imanol

 

Efectius policials a la zona d'Elda

Efectius policials a la zona d'Elda | Valle de Elda

 

Segons va avançar 'Información', Imanol no va arribar a entrar en els calabossos de la comissaria de la regió i el jutge de guàrdia el va deixar lliure després d'estar retingut unes hores. Al dia següent, dimecres 8 de novembre, va tornar a violar l'ordre d'allunyament que es posa als agressors de violència masclista justament perquè no puguen fer-li mal a la víctima. Així, davant l'atònita mirada de tots els pares i xiquets de l'escola, Imanol va tirotejar Jessica, la seua exparella sentimental i mare del seu fill, davant d'este. La jove ja havia introduït al fill dins del cotxe, però ell va obrir la porta, i amb una pistola de calibre 9 li va disparar dos vegades. A pesar d'això ella va eixir del vehicle i va començar a córrer, però el li va disparar tres vegades més, dos d'elles quan Jessica es trobava a terra. Li va disparar en total cinc vegades, i una de les bales la va deixar en estar crític fins al punt que, ara mateix es troba amb paràlisi cerebral a l'hospital en estat de coma; per la qual cosa sols es mantenen les seues constants vitals al connectada a un màquina que la manté amb vida.  A continuació ell va fugir al seu cotxe, i es va impactar a escassos metres contra el mur del centre escolar. A continuació amb la mateixa arma es va suïcidar dins del vehicle.Comentaris