A judici la parella que va assassinar als seus dos fills en un ritual a Godella

La parella és acusada d'assassinar als seus fills de quatre i un any i mig després d'un "ritual purificador" al març de 2019

Lloc de Godella on se suposa que una parella va assassinar als seus fills

Un tribunal popular jutjarà este dilluns a la parella acusada d'assassinar als seus dos fills, de quatre anys i un any i mig d'edat, en un ritual en una casa de camp familiar a Godella al març de 2019.

La Fiscalia reclama per a l'home una pena de 50 anys de presó per dos delictes d'assassinat amb la circumstància agreujant de parentiu i per a la dona sol·licita el seu internament en un centre mèdic per "anomalia psíquica".

A més, d'una indemnització econòmica per als avis paterns i materns dels fills de la parella, per un valor de 300.000 euros pels danys morals ocasionats.

Segons fonts de la Fiscalia, sostenen que el processament va inculcar a la dona la creença que l'única manera de protegir els seus dos fills, que tenien quatre i un any i mig d'edat, era sotmetre'ls a un bany purificador i posar fi a les seues vides perquè, posteriorment, pogueren reviure.

Així, l'acusació pública manté que els pares es van posar d'acord per a banyar als nens en la piscina de l'habitatge ocupat en la qual vivien i posteriorment causar-los la mort en colpejar-los al cap.

Fets en 2019

Els dos membres de la parella compartien les creences religioses i místiques. Creien que hi havia una secta amb familiars i amics que els perseguien i assetjaven i que "abusava sexualment del seu fill i fins i tot volien segrestar-los".

Després d'estes suposicions, els pares dels nens van banyar als seus fills en la piscina i els van colpejar en diverses ocasions provocant-los traumatismes cranioencefàlics, amb múltiples fractures cranials que els van ocasionar la mort. Més tard van enterrar els cossos sense vida per la parcel·la de l'habitatge en la qual vivien i la dona va fugir de l'habitatge.

En el moment dels fets, la mare de les víctimes sofria un brot agut d'esquizofrènia paranoide que la fan inimputable, segons els informes forenses.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari