València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Junta Electoral Investiga a un president de taula a Reus, Tarragona, que hauria amagat sobres amb paperetes de Ciutadans

Els Mossos d'Esquadra han hagut d'intervindre i han alertat que eixes actituds podrien ser constitutives de delicte

Imatge del col·legi electoral de Reus on s'han denunciat els fets | Carla Bergadà.

Els Mossos d'Esquadra han hagut d'intervindre en un col·legi electoral de Reus, a Tarragona, davant les sospites que s'estiguera fent trampa amb algunes paperetes durant la jornada de votació d'este dimecres, 21 de desembre.

  

  

han explicat al mitjà local 'Reusdiari.cat'ha fet «uns moviments estranys amb uns sobres amb paperetes de Ciutadans»

  

  

i el president hauria alçat l'urna amb les seues mans i hauria remogut les paperetes.

Los Mossos d'Esquadra, obligats a intervindre

Després dels successos descrits prèviament, els interventors han alertat a la Junta Electoral de Zona, que s'ha personat en el col·legi electoral, i als Mossos d'Esquadra, que han interrogat al president de la taula i als interventors que han denunciat la seua actitud sospitosa.

Els agents han alertat que eixes actituds podrien ser constitutives d'un delicte i ara com ara es desconeix si la Junta Electoral o la policia han estès acta. El succés ha provocat diverses hores de tensió en la taula, on interventors i apoderats de quasi tots els partits no s'han separat del president de la taula.

Respecte a la possibilitat que s'hagen manipulat paperetes de Ciutadans, representants del partit que s'han desplaçat fins al centre de votació han assegurat que el president «no forma part del partit» i que no ha seguit cap instrucció donada per la formació política.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!