València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'aeroport d'Alacant és el més afectat per la vaga de pilots de Ryanair amb 14 vols cancel·lats

L'aeroport d'Alacant el més afectat per davant de Barajas i El Prat
L'aeroport d'Alacant és el més afectat per la vaga de pilots de Ryanair amb 14 vols cancel·lats  | Wikimedia Commons

 

L'aeroport d'Alacant és el més afectat a Espanya per la vaga convocada este divendres pels pilots de Ryanair amb 14 vols cancel·lats de set connexions.

  

Cinc d'estes connexions suspeses són amb aeroports alemanys, concretament els de Düsseldorf Internacional, Düsseldorf Weeze, Berlín Schönefeld, Frankfurt Internacional i Colònia. A més han desaparegut al web les connexions amb l'aeroport belga de Charleroi i el suec d'Estocolm Skavsta.

Cap vol amb Irlanda ha estat cancel·lat

  

En total, Ryanair ha cancel·lat 396 vols per la vaga dels pilots de Suècia, Bèlgica, Irlanda i Alemanya, dels quals 82 d'ells (41 connexions) són amb origen o destinació a Espanya. A la vaga, podrien sumar-se també els pilots de Ryanair a Holanda.

 

Així es pot comprovar al seu web, en la qual han desaparegut vols regulars per a este divendres en els aeroports de Tenerife Sud, Gran Canària, Madrid, Barcelona, Girona, Alacant, Màlaga, Sevilla, Palma, Eivissa, Almeria, Jerez, Santander, Vitòria i Zaragoza.

  

Segons la web de Ryanair, cap vol que connecte aeroports espanyols amb irlandesos ha estat cancel·lat per esta vaga europea, tampoc cap amb Holanda, encara que en este últim cas la 'low cost' irlandesa encara està a l'espera que la justícia del país decidisca la legalitat de les mobilitzacions.

  

L'aeroport de Palma el segon afectat

  

L'aeroport de Palma ha estat el segon més afectat —sis connexions suprimides— a causa de l'efecte de les cancel·lacions a destinacions alemanyes. I és que el divendres Ryanair deixarà d'operar les connexions amb les localitats de Düsseldorf, Frankfurt, Lautzenhausen (Francfort Hahn), Colònia i Weeze (Düsseldorf Weeze). Esta última perd dos connexions.