València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Mor un escalador després de caure a la Serra de Toix a Calp

Després d'aconseguir reanimar-lo s'ha traslladat a l'hospital de la Marina Baixa
Imatge d'arxiu de l'helicòpter del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant | Europa Press

 

Sobre les 12:15 hores de hui, ha entrat un avís al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana mitjançant el qual s'alertava  que un home havia caigut, mentre escalava en la Serra de Toix a Calp, a la comarca de la Marina Alta.

 

En l'avís que ha rebut el CICU ja s'indicava que l'escalador estava inconscient. Després de ser rescatat pels Bombers del Consorci  Provincial d'Alacant, ha sigut evacuat en el seu helicòpter al parc de Benidorm.

 

Després d'aconseguir reanimar-lo s'ha traslladat a l'hospital

  

Allí esperava un equip mèdic del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) que ha realitzat maniobres de reanimació i d'estabilització a l'escalador durant diverses hores i després d'aconseguir-lo ha sigut traslladat en l'ambulància del SAMU a l'Hospital Marina Baixa de la Vila, on ha mort poc després. Segons informa el CICU, l'escalador anava indocumentat, per tant no es pot saber de cosa certa l'edat del mateix, però l'equip mèdic confirma que té uns 55 anys.

  

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de València-Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.