València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Mor la mare de Jorge Rodríguez, expresident de la Diputació de València

Familiars pròxims són qui varen trobar a Consuelo Gramage sense vida
Imatge d'arxiu de Jorge Rodríguez, expresident de la Diputació de València   | Cedida

 

Ahir de matí va morir Consuelo Gramage als 67 anys, la mare de l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez. La mare de l'expresident de la Diputació de València va ser trobada sense vida en el seu domicili d'Ontinyent, a la comarca de la Vall d'Albaida.

 

El seu cos va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de València per a què se li practique l'autòpsia i així saber el motiu de la seua mort. Familiars pròxims són qui varen trobar a Consuelo Gramage sense vida. La capella de la mare de l'expresident de la Diputació de València serà instal·lada divendres des de les 10:00 a 12:00 hores al Tanatori d'Ontinyent, i el seu soterrar serà també demà en la capital de la Vall d'Albaida.

 

Un minut de silenci en el seu record

 

L'alcade d'Ontinyent va rebre la notícia estant en la fira Home Textiles de Textil Hoga a la capital d'Espanya, junt als regidors del mateix municipi, Pablo Ubeda i Rebeca Torró. Va rebre la notícia 15 minuts després d'entrar en el recinte, quan ràpidament va agafar i se'n va tornar a Ontinyent, segons informa el Levante-EMV.

 

Un any tràgic per a l'expresident de la Diputació de València

 

El mateix periòdic informa que en el partit de la Copa del Rei on jugava l'equip local d'Ontinyent, l'Ontinyent CF, i el Jaen a l'estadi de El Clariano es va guardar un minut de silenci. Tot açò en un marc on Rodríguez no està en el seu millor any després que visquera també la mort del seu pare, Miguel Rodríguez de 68 anys, el passat desembre per una llarga malaltia. I com no, en el transcurs d'estos dos fets tràgics per a l'alcalde d'Ontinyent, també es va produir la seua dimissió com a President de la Diputació de València pel cas de l'Operació Alqueria.