València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Mor un motorista en un accident a Vila-real

Ha ocorregut dins de la localitat

Un home ha perdut la vida esta passada nit de dimarts al patir un accident a Vila-real. El motorista ha patit un accident en l'avinguda Matilde Salvador de la localitat de la Plana Baixa. Fonts municipals han confirmat que el motorista circulava ahir per la nit a hora no precisada per esta avinguda quan per causes que encara es desconeixen ha patit un accident, i possiblement per la velocitat, el colp rebut ha resultat mortal.

Fins al lloc de l'accident el Centre d'informació i Coordinació d'Urgències ha mobilitzat fins al lloc del succés una ambulància del Server d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) que no han pogut fer res pel conductor de la moto, una scooter de color negre, que ja havia mort en l'acte. S'estan ara intentant esbrinar les causes de l'accident i la identitat de conductor.

Un cotxe cau per un desnivell a Crevillent 

Per altra banda els accidents dins de ciutat continuen sent freqüents, sovint per no respectar els límits de velocitat. Esta setmana un conductor ha sigut detingut en València per conduir a 124 km/hora per l'avinguda de Tarongers de València.

Ahir, per altre costat agents de la Guàrdia Civil han rescatat aquesta matinada, a una dona de 47 anys d'edat, veïna de Crevillent, al Baix Vinalopó, que va patir un accident amb el seu cotxe, en caure per un desnivell d'uns dos metres, quan anava a buscar al seu fill. La dona, que havia eixit amb el seu vehicle, no havia aparegut en el lloc on havia quedat a arreplegar al seu fill, i després de diversos intents per localitzar-la, veient que el seu telèfon mòbil apareixia com fora de cobertura, el seu pare va acudir immediatament a la Guàrdia Civil, segons ha explicat l'institut armat en un comunicat. Després de més una hora de recerca pels itineraris que utilitzava la dona per a desplaçar-se habitualment, els agents van aconseguir trobar el vehicle, que es trobava en un desnivell de quasi dos metres, amb les rodes motrius en l'aire, impedint que poguera moure's. La dona es trobava en el seu interior, il·lesa. Els agents la van ajudar a eixir del vehicle i va ser traslladada a dependències de la Guàrdia Civil de Crevillent. La conductora havia patit un accident i va decidir quedar-se en el vehicle, ja que degut al terreny escarpat i la foscor existent no hi havia plena seguretat per a eixir a demanar ajuda.