València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un home de 52 anys mor en un accident de trànsit múltiple a Manises

Van xocar un camió, un cotxe i una moto
Bombers treballant a l'accident | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Un home de 52 anys va morir ahir en un accident de trànsit múltiple a la carretera N-220, a l'altura de Manises i prop de l'aeroport. En el sinistre es van vore implicats un camió, un cotxe i una motocicleta, i com a conseqüència d'este també va resultar ferida una altra persona.

 

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, la víctima mortal és el conductor del cotxe, que viatjava a soles, mentre que el motorista és qui ha resultat ferit i el conductor del camió ha resultat, pel que sembla, il·lés.

 

L'accident va ocórrer al voltant de les 11 del matí i va provocar grans retencions des d'aleshores en eixe tram de carretera, fins al punt de ser tallada per complet. Els bombers del Consorci Provincial de València van haver d'excarcerar a la víctima del seu cotxe, una maniobra que han compartit ara mitjançant les xarxes socials i que deixa unes imatges impactants i molt dures.

Bombers excarcerant a la víctima | Consorci Provincial de Bombers de València

 

La víctima ha sigut excarcerada

Fins el lloc de l'accident ha acudit una unitat del SAMU i els bombers del parc de Paterna perquè el conductor del cotxe havia quedat atrapat i hi havia que excarcerar-lo. Els serveis mèdics, però, només han pogut confirmar la mort de l'home, que tenia 52 anys. L'altra persona ferida, el motorista, ha sigut atesa.

 

Així va quedar el vehicle de la víctima | Consorci Provincial de Bombers de València

 

 

Diverses carreteres afectades

A causa de l'accident, les carreteres N-220, V-11 i CV-370 s'han vist afectades a la circulació i les retencions han sigut de nivell roig i negre durant diverses hores, fins que s'han tornat a reobrir al trànsit.

Bombers treballant en l'accident | Consorci Provincial de Bombers de València