Troben mort a un matrimoni amb signes de violència

Compartir:

El presumpte autor, el seu fill, es troba a l'espera d'una avaluació psiquiàtrica

Agents de Guàrdia Civil i sanitaris han trobat mort a un matrimoni en el seu domicili en Brihuega  (Guadalajara), situat al carrer Cronista Antonio Pareja Serrada. Presentaven signes de violència per arma blanca. El fill, que va donar l’avís a un veí, ha passat a disposició sanitària per a una valoració psiquiàtrica.

Des del Servei d’Atenció i Coordinació d’Urgències i Emergències 112 de Castella-la Manxa han indicat que els fets han ocorregut entorn de les 16.15 hores. El fill va avisar al veí de l’ocorregut i aquest últim ho va comunicar a les autoritats.

L’alerta la va donar un veí de la parella

Aquestes fonts apunten que es tracta d’un home i una dona d’uns 70 anys. Fins a aqueix lloc s’ha desplaçat la Guàrdia Civil, un metge d’Urgències, i una ambulància de Suport Vital Bàsic.

Del seu costat, fonts de la Guàrdia Civil han assenyalat que la central 062 de l’Institut Armat ha rebut l’avís per part d’un veí d’un matrimoni mort amb signes de violència en la localitat de Guadalajara.

Al lloc s’han desplaçat també diverses unitats de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil i la Policia Judicial per a investigar les causes dels fets.

El seu fill, presumpte autor dels fets, es troba actualment en una avaluació psiquiàtrica.

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....