València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un motorista resulta ferit en col·lisionar contra un cotxe en el barri del Cabanyal

El jove té 24 anys

Un jove motorista ha resultat ferit este passat dimarts en València al xocar contra un cotxe en el barri del Cabanyal, en València. El motorista, de 24 anys ha col·lisionat contra el turisme en l'encreuament dels carrers Juan Mercader i Millars, en el barri del Cabanyal. L'accident s'ha produït passades les 10.00 hores del matí en l'entorn de l'estació València-Cabanyal. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) l'impacte de la col·lisió sols ha afectat el conductor de la moto, mentre que el conductor del turisme ha resultat il·lés. Fins al lloc de l'accident Emergències ha mobilitzat una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) per a assistir al jove per politraumatisme. Una vegada estabilitzat, el ferit ha sigut traslladat a l'Hospital Clínic Universitari de València.

Un cotxe s'accidenta en Castelló de la Plana

Un altre accident urbà es va produir la setmana passada quan un cotxe es va estavellar contra un mur en Castelló de la Plana al eixir-se'n de la via. L'accident va deixar una dona i dos xiquets ferits lleus. Segons sembla, el cotxe que conduïa la dona es va eixir de la via, i per causes que encara s'estan investigant, va fer una maniobra brusca i va xocar contra diversos pilons metàl·lics que voregen la vorera. El vehicle a continuació va pujar la vorera i va colpejar una tuberia annexa a la façana d'un edifici. 

Els fets van ocórrer a les 17.30 hores en el carrer Bartolomé Reus de la capital de la Plana, quan, segons la unitat d'Atestats de la Policia Local va girar bruscament el volant per motius que es desconeixen i va acabar estavellant-se contra la façana de l'edifici, resultant la conductora i dos xiquets ferits lleus. Fins al lloc es van desplaçar una patrulla de la Policia Local de Castelló que va tancar de seguida el carrer al trànsit, establint un perímetre de seguretat. Passats uns minuts, es va presentar en el lloc una unitat de bombers municipals, els quals van tallar la fuga, esperant a que acudiren els tècnics de l'empresa subministradora per a reparar l'avaria. La dona i els dos menors, de quatre i set anys, que viatjaven amb ella, van ser traslladats per prevenció en ambulància fins a l'Hospital General amb contusions.