València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Pablo López i Malú mostren una gran complicitat entre ells durant el programa de Bertín Osborne

La parella de cantants va acudir a ‘Mi casa es la tuya’ per a recolzar al seu company Juanes i es van tractar com si foren un matrimoni
Imatge de Malú i Pablo López abans d'entrar a la casa de Bertín Osborne. | Cedida

 

Després de confirmar-se la ruptura entre Pablo López i la seua parella Laura Devesa després de deu anys de relació, els rumors sobre un possible romanç entre el cantant i Malú no deixa de córrer com la pólvora.

  

 

 

De fet, cal recordar que l'artista Malú també està soltera des de fa relativament poc temps després de posar punt i final a la seua relació amb Gonzalo Miró. Un romanç del que mai han parlat ni l'artista ni Gonzalo de forma pública i no s'han vist imatges d'ells junts en les seues xarxes socials. Una relació que no va durar més de tres anys.

  

  

  

Per açò mateix, ara els rumors d'una possible relació entre Pablo i Malú no deixen d'escoltar-se i pel que sembla a ells tampoc els importa. Lluny de desmentir-ho, tots dos continuen alimentant els rumors amb gestos i paraules tal com vam poder observar durant el programa de Bertín Osborne, ‘Mi Casa es la Tuya’.

 

 

  

 

 

Imatge de Malú i Pablo López | Cedida

 

Moltes mostres d'afecte entre els dos 

«No hem portat res», assegurava Malú mentre estava de camí a casa de Bertín agafada del braç de Pablo López. Tots dos van acudir al programa per a recolzar al seu company Juanes en una entrevista on ha parlat sobre aspectes molt durs de la seua vida. Els dos van arribar molt pròxims i amb grans somriures.

Durant el seu passeig pel barri, Pablo li va dir a Malú: «Estic buscant una residència per a tu i per a mi. Vaig a ficar un piano, anem a formar una família i plantarem tomaques i cebes». Ella responia amb molts somriures i algun que un altre retret de forma afectuosa. Unes mostres que ensenyen a la perfecció el ben que es porten i s'entenen.

 

Malú per la seua banda es mostrava avergonyida: «un vi podríem haver portat. Anem a quedar un poc regular». Només entrar a la casa de Bertín, Malú va etzibar: «Escolta, compra'm esta casa». «Compra-me-la tu, que portes molts anys en la música», li va respondre Pablo i de nou els somriures van envair la casa on es trobaven.Finalment, la cantant li demanava una nevera a Pablo: «Jo vull esta nevera quan ens casem». Una altra perla que no va deixar a ningú indiferent i que ajuda a continuar alimentant els rumors sobre una possible relació entre els dos. Vorem que acaba succeint i si finalment, tots dos declaren el seu amor públicament.

 

Imatge de Malú i Pablo López en casa de Bertín Osborne. | Cedida

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!