Uns pares conviuen 5 dies amb la seua filla morta per a passar «més temps en família»

Des de l'hospital van habilitar una habitació gelada per a dir-li adéu
Uns pares conviuen 5 dies amb la seua filla morta per a passar «més temps en família» | Darcy Roger

Amb freqüència, la vida té episodis realment cruels per a les persones que els toca patir-los. Encara que parega mentira, uns pares van viure durant cinc dies amb el cadàver de la seua filla gran de només sis anys. Esta és la història d'esta família de North Yorkshire, en el Regne Unit.

 

Darcy Roger va morir en l'hospital mentres, casualment, es trobaven ingressats per tal de donar la benvinguda a la filla menor de la família, la Bea. La xiqueta, que va nàixer amb una malaltia rara coneguda com a associació de Vacterl, havia passat ja per una vintena d'operacions i s'esperava que en breus en passara per una altra.

 

Una habitació gelada per a conservar el cos

Però una infecció que va agarrar el passat mes de gener va obligar a parar esta última intervenció que, per desgràcia, mai va arribar a fer-se. Per tant, a causa de la infecció i els pocs recursos del seu cos per a fer-li front, Darcy va acabar morint en l'habitació de l'hospital a on, junt amb els seus pares, pocs dies abans van donar la benvinguda a la seua germana menuda.

 

Davant d'eixa situació, els pares van decidir poder estar cinc dies més amb el cos sense vida de la xiqueta, per tal de disfrutar d'un temps més en família. Fet i fet, el seu desig es va convertir en una ordre per a l'hospital i els van habilitar una habitació freda, especialment dissenyada per a que les famílies es puguen despedir dels xiquets traspassats.

Darcy va poder fotografiar-se amb la seua germaneta | Cedida

 

Les últimes imàtgens juntes

Durant eixos dies, els pares van voler presentar a les dos germanes que, segons diuen, estaven convençuts que de grans haurien sigut les millors amigues. Abans de la mort de Darcy, a pesar de tot, van poder fotografiar les dos germanes juntes. Després d'eixa història, els pares han decidit homenatjar a la seua filla gran creant una campanya benèfica que lluita contra les malalties rares i una línia de moda inspirada en la seua estimada Darcy.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!