València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Policia deté un conductor per circular a 126 km/h per València

El conductor circulava més de 60 km/h per damunt del límit permés a la zona.

Aquest dimecres de nit es produïa la detenció a la ciutat de València d'un conductor per circular a 126 quilòmetres per hora en l'Avinguda Tarongers de la ciutat, segons ha informat la Policia Local.

  

  

Controls a València

Durant la nit d'aquest dimecres la Policia Local de València va realitzar diversos controls de documentació, drogues i alcohol a l'Avinguda de l'Oest i el carrer Pintor Sorolla, així com l'esmentat control de vehicles a l'Avinguda Tarongers. Al llarg de la nit es va detectar un positiu en control d'alcoholèmia, es va immobilitzar un ciclomotor i es van realitzar quatre denúncies.

A més de 120 km/h per la ciutat

La Policia Local de València va detindre el passat desembre a un jove que suposadament circulava a 123 quilòmetres per hora per la ciutat, que va donar positiu en cocaïna i el cotxe del qual, segons es va comprovar, circulava sense passar la Inspecció Tècnica de Vehicles. L'actuació va ser duta a terme per agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) en l'Avinguda Germans Machado de València.

Al detingut, de 27 anys, se li va atribuir un delicte contra la seguretat viària. Els fets van ocórrer a les 23.00 hores del dilluns 17 de desembre, durant el transcurs d'un control de velocitat, quan la Policia va donar l'alt al vehicle.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!