València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Policia Local deté a un home per agredir a un altre en un establiment amb una botella de vidre a Castelló

Els fets es van produir sobre les cinc de la vesprada
Imatge d'arxiu de la Policia Local de Castelló | Policia Local de Castelló

 

La Policia Local de Castelló ha procedit a la detenció d'un home de 38 anys d'edat per un presumpte delicte de lesions en ferir a un altre home durant una baralla en un establiment de la ronda Magdalena. Els fets es van produir sobre les cinc de la vesprada d'ahir quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre les telefonades de diversos vianants que alertaven d'una baralla entre dos persones en la terrassa d'un establiment hosteler de la ronda Magdalena.

 

La víctima havia sigut colpejada amb una botella de vidre

 

Fins al lloc es va traslladar immediatament una patrulla de la Policia Local pertanyent al Grup d'Intervenció de Proximitat, G.I.P., els agents del qual, en arribar a l'establiment indicat pels testimonis, van observar que en la terrassa de dita local es trobava un home amb la cara amb sang i que es tapava diverses ferides del cap amb un mocador. Aquest, R.S.G, de 50 anys d'edat va manifestar als agents que un home li havia copejat amb una botella de vidre durant una discussió i després de l'agressió, se n'havia anat del lloc precipitadament. Mentre arribava al lloc dels fets una ambulància per assistir a aquesta persona, els agents van saber a través de les declaracions dels testimonis i de la pròpia víctima la descripció física del presumpte agressor i que aquest se n'havia anat direcció cap a la ronda Vinatea. 

 

La Policia Local el van detindre per presumpte delicte de lesions

 

Tota aquesta informació va ser transmesa per la patrulla de la Policia Local a la resta de dotacions policials que es trobaven de servei i d'aquesta forma, la Unitat Canina, que en aquest moment es trobava realitzant labors de vigilància per aquesta zona, va localitzar en els voltants de la Ronda Vinatea a un home que coincidia plenament amb les característiques físiques que havien facilitat tant els testimonis de la baralla com la víctima de l'agressió.

 

Els agents de la UCAN es van aproximar a aquest home i van procedir a la seua identificació informant aquest de forma espontània que havia tingut una forta discussió amb un client d'un bar i que s'havia defensat amb una botella de cristall. A la vista d'aquests fets i de les lesions que presentava la persona ferida en la baralla, els agents van procedir a la detenció d'I.G.G., de 38 anys per un presumpte delicte de lesions.

 

Cal destacar d'altra banda, que a la persona arrestada també se li va localitzar entre les seues pertinences un embolcall amb set grams de marihuana pel que també ha estat sancionat administrativament per la tinença de substàncies estupefaents. 

   

Per la seua banda la persona agredida va ser traslladada per una ambulància fins a l'Hospital General on va rebre assistència sanitària per les lesions sofertes. Després de ser atès al centre hospitalari, els agents de la Policia Local li van explicar els tràmits per presentar la corresponent denúncia per l'agressió.