València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Policia Local intervé prop de 200 navalles automàtiques a El Cabanyal

Cadascuna de les navalles té una longitud total de 16,5 centímetres i un tall de fulla de set centímetres
La Policia Local intervé prop de 200 navalles automàtiques a El Cabanyal | Policia Local de València

 

Agents de la setena unitat de districte Marítim de la Policia Local de València han decomissat un total de 184 navalles automàtiques, amb un tall de 7 centímetres, en la intersecció dels carrers Pare Luis Navarro amb Pescadors, en el barri del Cabanyal.

  

Segons han informat en un comunicat, sobre les 23:00 hores de la nit d'aquest passat dilluns, els agents que patrullaven per la zona zero del barri van observar a un jove de 19 anys en actitud sospitosa, ja que treia precipitadament un sac d'una furgoneta per a introduir-lo en un habitatge.

 

Navalles de 16,5 centímetres i un tall de 7

  

Aleshores, els agents van decidir procedir al seu indentificación i, en obrir el sac, van observar una gran quantitat de navalles tancades, 184 en total, de les quals 162 estaven en caixes individuals i 22 soltes.

  

Cadascuna de les navalles té una longitud total de 16,5 centímetres i un tall de fulla de set centímetres.

 

Compte del succés a l'autoritat judicial

  

En preguntar-li per la seua procedència, el jove va manifestar versions diferents, des que les havia trobades en un contenidor, al fet que li les havien donades i finalment, que les havia comprades encara que no va poder aportar cap factura.

  

La patrulla va decomissar les navalles i va alçar la corresponent acta de denúncia i va informar el jove que anava a donar compte a l'autoritat judicial.