València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Policia Nacional deté a un home després de copejar i amenaçar a la seua dona a Sagunt

L’home que tenia una ordre d'allunyament sobre la seua dona va entrar per força a la seua casa

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt, a la comarca del Camp de Morvedre, a un home de 29 anys, com a presumpte autor dels delictes de violència de gènere i trencament de condemna després d'amenaçar de mort a la seua dona amb un ganivet al seu propi domicili, tenint una ordre d'allunyament en vigor sobre ella i els seus fills. També li va punxar les quatre rodes del cotxe i va deixar el pany inutilitzat, amb la clau trencada dins.

    

Els fets es van produir sobre les deu del matí quan un home que tenia una ordre d'allunyament sobre la seua dona va entrar per força a la seua casa i va començar a copejar-la en el cap quan portava al seu fill de 10 mesos en els braços, arribant a rebre algun cop. Posteriorment l'home es va dirigir a la cuina i va agafar un ganivet de grans dimensions amb el qual va fer l’intent d'acoltellar-la, alhora que no deixava d'insultar-la, per tot seguit anar-se del domicili, moment en el qual la dona va poder donar avís a la policia. 

 

La dona va dir que cridaria a la policia, sense arribar-ho a fer

  

Els agents van saber que quatre hores abans, sobre les sis del matí, l'agressor havia cridat diverses vegades per telèfon a la seua dona i en sentir aquesta uns sorolls en el terrat del seu domicili, va traure el cap i el va sorprendre, responent ell amb insults. La dona li va dir que cridaria a la policia, sense arribar-ho a fer.

Es va presentar voluntàriament en dependències policials  

Els policies des del moment que van tenir coneixement de l'agressió van establir un dispositiu per a la seua localització i detenció, que en saber que 

estava sent buscat per la Policia, es va presentar voluntàriament en dependències policials on va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de trencament de condemna i violència de gènere.

 

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.