València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Policia Nacional deté a un jove com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa a Gandia

El jove va intentar en diverses ocasions agredir el seguretat amb algun objecte
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a Gandia, a la comarca de La Safor, a un jove de 19 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor un delicte d'homicidi en grau de temptativa, després d'apunyalar al vigilant de seguretat d'una discoteca la matinada del dia de Reis. La víctima va ser traslladada a un hospital i li van practicar 15 punts de sutura.

  

Els fets van ocórrer la matinada del dia de Reis, a Gandia quan un jove va tractar d'eixir d'una discoteca per una porta d'una eixida d'emergència, per la qual cosa el vigilant de seguretat es va acostar per a impedir-li-ho. El jove va intentar en diverses ocasions agredir-lo amb algun objecte, sent evitat les dos primeres ocasions pel jupetí d'autoprotecció que portava, resultant ferit en la zona baixa de l'abdomen.

 

El vigilant amb una ferida en la cintura

  

El vigilant de seguretat va ser traslladat a un centre hospitalari amb una ferida en el costat esquerre de la cintura que va necessitar quinze punts de sutura.                                               

                    

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser localitzat ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

    

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.