La Policia Nacional lliurament un sobre amb 2130 euros al seu legítim amo

Els diners van ser trobats per una ciutadana i lliurat a la Policia Nacional

La Policia Nacional de València entregant els diners al propietari

Agents de la Policia Nacional han localitzat a un home que havia perdut un sobre amb 2.130 euros, el qual va ser trobat per una ciutadana en l'encreuament dels carrers Ángel Guimerá amb Guillen de Castro de València. La dona va fer lliurament del sobre i es va realitzar una recerca.

La troballa es va produir el divendres dia 23 d'abril, quan una ciutadana es va trobar un sobre en l'interior del qual hi havia multitud de bitllets aparentment nous, en l'encreuament dels carrers Ángel Guimerá amb Guillem de Castro. La dona va fer lliurament d'este sobre en una comissaria de la Policia Nacional, que va iniciar gestions per a la localització del seu propietari.

Els agents gràcies a un logotip que tenia el sobre, van començar a investigar la possible procedència d'este, que va donar els seus fruits en una empresa que realitza uns serveis molt concrets i la qual havia fet un reintegrament d'una quantitat molt similar a la que contenia el sobre trobat.

Finalment els Policies van localitzar a la persona que havia realitzat la transacció, resultant ser un veí d'una localitat valenciana, el qual va manifestar que després de realitzar la retirada d'efectiu va realitzar una compra en un establiment de roba i en arribar a l'estació de metro d'Ángel Guimerá, es va adonar que havia perdut el sobre amb els diners, per la qual cosa els agents després de les realitzar les comprovacions oportunes li van lliurar els diners.

Recordem que els Agents de la Policia Nacional localitzaren a l'home que havia perdut un sobre en ni més ni menys que 2130 euros, el qual va trobar un ciutadà i el portà a la Policia. Gràcies que va pillar en esta persona, una persona que va actuar com cal. De segur que el propietari dels diners estarà d'allò més agraït tant en la persona que se'ls trobà i els va dur a la Policia com en els agents que li tornaren el sobre amb els seus 2.130 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari