Els productes de Primark que arrasaran este nadal

La cadena irlandesa ha apostat per innovar amb la clàssica decoració nadalenca
Algunos de los colgantes de navidad de Primark para estas navidades
Alguns del productes que Primark oferirà este nadal | Cedida

 

A penes queden unes setmanes per a l'arribada del Nadal i, mentre els carrers espanyols es van engalanant amb les tradicionals llums nadalenques, Primark ja està ultimant els últims detalls per al llançament de la seua col·lecció especial amb motiu de les festes més especials de l'any. I és que la cadena irlandesa ha preparat una línia de productes molt variats per a decorar el nostre arbre de Nadal i que ja estan començant a arrasar en les seues tendes a quasi dos mesos perquè arriben les festes.


Com recull el portal Trendencias, Primark ha llançat al mercat una sèrie de penjolls d'allò més originals per a l'arbre de Nadal que s'allunyen moltes de les tradicionals i avorrides boles de plàstic. En este cas, la cadena irlandesa ha apostat per penjolls en forma de galeta de gingebre, còctel, dònut o de poal ple de crispetes de dacsa. Més enllà de productes alimentaris també es poden trobar altres penjolls, com per exemple un en forma de camioneta o fins i tot amb la forma d'una de les construccions més famoses del món, la Torre Eiffel.

 

Algunos de los colgantes de navidad de Primark para estas navidades
Alguns dels productes que oferix Primark este nadal | cedida

 D'esta manera, Primark torna a innovar amb uns productes clàssics i trenca tots els estereotips d'antany amb una sèrie d'adorns divertits i originals que fan vore que les boles de Nadal poden molar molt i anar d'acord amb una casa moderna. Encara que de moment els productes no ha arribat al nostre país, la seua arribada es produïsca probablement dins de molt poc, igual que ha ocorregut amb la resta de propostes que han tingut un acolliment tan reeixit.
Comentaris