València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

À Punt obté un 2,4% d'audiència en el seu primer dia d'audiències

Kantar Media ha facilitat les xifres del 9 d'octubre, on À Punt va rebre un 10,1% de quota de pantalla
Imatge dels informatius del mig dia d'À Punt | À Punt

 

La televisió autonòmica de la Comunitat Valenciana, À Punt, va començar ahir a mesurar les seues audiències. Així arribant a una mitjana de 2,4% de quota de pantalla a la Comunitat, segons revelen les xifres transmeses per l'empresa de mesurament Kantar Media, l'única empresa que s'encarrega de mesurar l'audiència.

 

74.000 espectadors en l'informatiu de la nit

 

Esta informació d'audiències compartida este matí, afirma que la màxima quota de pantalla es va aconseguir amb l'informatiu de la nit À Punt Notícies, el qual va aconseguir un 4,1% de quota de pantalla, això assumix una mitjana de 74.000 espectadors. La segona quota de pantalla més elevada que va aconseguir la televisió autonòmica valenciana va ser l'informatiu de mig dia, que va arribar a un 3,9%. Consolidant-se els informatius de la cadena com l'espai més vist d'À Punt. Des d'À Punt afirmen que amb el programa 'Terra viva' es va aconseguir un 4,7% de share, el dia de la seua estrena.

Ahir À Punt va realitzar un gran desplegament per a cobrir la notícia de la telefonada que descobriria qui serien les dos Falleres Majors de la ciutat per a l'exercici faller del 2019, i ho va fer amb una programació especial des de qualsevol racó de la ciutat de València on es produira.

El 9 d'octubre un 10,1% de quota de pantalla

 

La televisió autonòmica aporta més xifres que els ha facilitat l'empresa de mesurament d'audiències Kantar Media, especialment les realitzades en la festivitat del 9 d'octubre. À Punt, després de dedicar tot el matí i amb informatius especials per la vesprada en motiu del dia de la Comunitat Valenciana, va aconseguir una quota de pantalla del 10,1% i 152.000 espectadors que van vore l'informatiu del migdia NTC À Punt. La mitjana de l'audiència del 9 d'octubre va ser del 4,5%.

 

Compara les audiències amb altres cadenes

 

À Punt justifica que les cadenes privades en els seus inicis «han necessitat temps per a estabilitzar l'audiència» i afirma que «la Sexta va tindre una quota de pantalla d'1,8% en el primer any» i no aconseguint una mitjana de 5,5% fins el següent any. Com també aporta que «les televisions autonòmiques a Espanya va ser del 7,3% el juliol passat».