València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Requisen més de mil peces falsificades en 3 comerços de l'Albir i Altea

La Guàrdia Civil ha intervingut estes peces valorades en 357.000 euros

La Guàrdia Civil ha intervingut 1.057 peces falsificades, valorades en 357.000 euros en tres comerços d'Altea i L'Albir, i ha detingut a dos dones, de 48 i 46 anys, a més d'investigar a una altra de 32, totes de nacionalitat xinesa, com a presumptes autores de delicte contra la propietat industrial. 

    

Segons un comunicat de l'institut armat, els agents van decidir inspeccionar els tres establiments després de la queixa de petits comerciants de les zones del centre d'Altea i de L'Albir per l'excessiva venda de productes falsificats en diferents negocis regentats per ciutadans d'origen xinès. 

Pèrdues de 250.000 euros per a les empreses afectades

  

En un dels locals de l'Albir, els agents van confiscar 412 samarretes de marques conegudes, 102 gorres, 507 rellotges, 51 carteres, quaranta bosses i cinc bosses, la venda de les quals hauria provocat unes pèrdues de 250.000 euros per a les empreses afectades. 

    

Entre estos productes destacava una samarreta que es venia a deu euros, mentre que el preu de l'original ascendix a uns quatre-cents. A estes peces se li sumava una caixa amb 108 xapes de metall corresponents a logotips de marques importants, que pretenien pegar en bosses i carteres comunes per donar-los l'aparença d'originals. 

    

Dels altres dos establiments inspeccionats, un d'Altea i un altre de l'Albir, els agents van requisar 213 i 69 peces, respectivament. Les dos dones detingudes per presumpte delicte contra la propietat industrial han quedat en llibertat a la disposició de l'autoritat judicial.